Image
ΣΤΟΡΙΑ

§ Ρόλλερ , ρολοκουρτίνες

Οι ρολοκουρτίνες - ρόλερ αποτελούν μία από τις πιο συνηθισμένες μορφές σκίασης εσωτερικών χώρων για σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους και προσφέρονται ως μια μοντέρνα εναλλακτική λύση για την προστασία από τον ήλιο.
Είναι διακριτικές, αποτελεσματικές και συμπαγείς. Μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στον τοίχο ή το ταβάνι. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος και στον διακριτικό τους σχεδιασμό, οι κασετίνες τους τοποθετούνται σε δωμάτια όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Τα συστήματα ρόλλερ σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν υψηλή απόδοση σε μεγάλη γκάμα μεγεθών παραθύρου, βάρους και πάχους υφάσματος. Το χρωματολόγιο υφασμάτων Ρόλλερ αποτελείται από πολλές επιλογές χρωμάτων, σχεδίων και τύπων υφάσματος.

Image
 •     Απλά Μονόχρωμα ρόλερ: Ρόλερ τα οποία είναι 100% βαμβακερά ή πολυεστέρας με απλή ενιαία υφή.
 •     Ρόλερ  διαφανή  : Υφασμάτινες ρολοκουρτίνες με πολλές αποχρώσεις οι οποίες  είναι 100% πολυεστέρας με απλή ενιαία υφή.
 •     Ρόλερ με βραδύκαυστα υφάσματα : Υφασμάτινες ρολοκουρτίνες αποτελείται σε διάφορα χρώματα 100% πολυεστέρας με ειδική πλέξη η οποία είναι βραδύκαυστη.
 •     Ρόλερ με φυσικά υλικά Nature (μπαμπού, ξύλο κτλ): Ξύλινες ρολοκουρτίνες σε Rustique διάθεση που χαρίζουν μοναδική φυσική αισθητική και δεν καταστρέφουν το περιβάλλον. Με ειδική επεξεργασία για μεγαλύτερη αντοχή στον ήλιο.
 •     Ρόλερ με υφάσματα φυσικής Υφής (απομίμηση) : Ρόλερ τα οποία παρέχονται σε πολλές διαφορετικές υφές και χρώματα τα οποία είναι 100% βαμβακερά ή πολυεστέρας.
 •     Ρόλερ με διάτρητα υφάσματα screen: Παρέχονται σε πολλές ποικιλίες χρωμάτων, είναι κατασκευασμένα από 100% Fiber Glass με επικάλυψη PVC, είναι βραδύκαυστα και έχουν ενιαία υφή.
 •     Ρόλερ πλήρους η μερικής συσκότισης Blackout: Υφασμάτινες ρολοκουρτίνες σε διάφορες αποχρώσεις, είναι 100% βαμβακερά και έχουν απλή ενιαία υφή.
 •     Ρόλερ πλήρους Συσκότισης (extra): Υφασμάτινες ρολοκουρτίνες οι οποίες παρέχονται σε 4 αποχρώσεις και είναι φτιαγμένες από 100% Fiber Glass με επικάλυψη PVC, είναι βραδύκαυστα και έχουν ενιαία υφή.
 •     Ρόλερ με εμπριμέ υφάσματα.: Υφασμάτινες ρολοκουρτίνες οι οποίες διατίθεται σε διάφορα σχέδια είναι φτιαγμένα από πολυεστέρα και βαμβάκι.
 •     Ρόλερ με Αντιβακτηριδιακά υφάσματα.: Τα ρόλερ αυτά αποτελούνται από 5 σχέδια, είναι φτιαγμένα από 100% πολυεστέρα και είναι αντιβακτηριδιακά.
 •     Ρόλερ με παιδικά σχέδια.:  Μεγάλη ποικιλία σε παιδικά παραστάσεις με χαρούμενα χρώματα από 100% πολυεστέρα.
 •     Ρόλερ εξοικονόμησης ενέργειας με ενεργειακά υφάσματα:  Τα ενεργειακά υφάσματα SPC (Solar protective coating)  διαθέτουν μεταλλική επίστρωση στην εξωτερική τους πλευρά και συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας ανακλώντας το ηλιακό φώς. Παράλληλα προστατεύουν το χώρο από τις έντονες ηλιακές ακτίνες U.V (UVA,UVB) Τα υφάσματα αυτά διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.
 •     Ρόλλερ day & night , διπλά: Τα διπλά ρόλερ έρχονται να δώσουν μόνιμη λύση στο πρόβλημα της σκίασης ενός χώρου κατοικίας ή γραφείου. Απλά περιστρέψτε τις ζώνες στην ανοικτή θέση και στη συνέχεια ρυθμίστε την απαιτούμενη ποσότητα φωτός που θέλετε να περνάει στον χώρο.
 •     Ρόλλερ με ψηφιακή εκτύπωση: εκτυπώνεται το σχέδιο ή η φωτογραφία που θέλετε πάνω στο ρόλλερ

Σε συνεργασία με την κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο των μοτέρ σκίασης,  παρέχουμε δυνατότητα ηλεκτροκίνησης και μεγάλη ποικιλία αυτοματισμών στα ρόλερ σκίασης. Χρονοδιακόπτες, αισθητήρες ηλίου και πολλές ακόμα λύσεις για τις απαιτήσεις κάθε χώρου με την δυνατότητα ομαδοποίηση συστημάτων σκίασης μέσω υπολογιστή και smartphones.

 

§ Στόρια, περσίδες οριζόντιες

Διαθέτουμε μια πλήρη συλλογή απο στόρια για όλους τους χώρους της κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ,  με δυνατότητες σκίασης όλων των ειδών των παραθύρων συνδυάζοντας την εργονομία με τη αισθητική.Τα στόρια συμβάλουν στην  καλόγουστη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων και σε συνδυασμό την εξελιγμένη σχεδίαση και τα υψηλής ποιότητας μηχανικά μέρη, προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα μοντέρνων αποχρώσεων καθώς και πολυάριθμα σχέδια, για έντονα παιχνίδια με το φως και τις σκιές στα παράθυρα σας.

Image

Τα  στόρια διαχωρίζονται σε στόρια αλουμινίου,ξύλινα στόρια,δερμάτινα στόρια και στόρια από ύφασμα.

 • Στόρια αλουμινίου Τα στόρια αλουμινίου διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων εξασφαλίζοντας έτσι το δικό σας στύλ.Επίσης κατασκευάζονται και στόρια από διάτρητα φύλλα αλουμινίου τα οποία προσφέρουν ένα απαλό διάχυτο φως ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να δείτε μέσα από αυτές χωρίς να σας βλέπουν από έξω. Αυτά τα στόρια είναι κατάλληλα για χώρους όπου υπάρχουν οθόνες υπολογιστών. 
 • Ξύλινα στόρια Τα ξύλινα στόρια τονίζουν το στυλ κάθε δωματίου στο σπίτι. Παράλληλα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και αίσθηση άνεσης. Τα στόρια από ξύλο είναι πολύ ευέλικτα σε ότι αφορά την διακόσμηση λόγω του υλικού και του πλούσιου συνδυασμού χρωμάτων. Έτσι δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα και τοποθετούνται σε οποιοδήποτε περιβάλλον χάρη στη δυνατότητα εναρμόνισης τους με ύφασμα. Κατασκευάζονται στα μέτρα σας από ειδικά επεξεργασμένη ξυλεία που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και την ηλιοφάνεια.
 • Δερμάτινα στόρια Τα δερμάτινα στόρια προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στύλ το οποίο τονίζει την πολυτέλεια και την μοναδικότητα του χώρου.
 • Στόρια οροφής Τα στόρια - περσίδες αλουμινίου ή ξύλου εφαρμόζονται και σε γυάλινες οροφές ή αίθρια. Κατασκευάζονται στο σχήμα που θέλετε και λειτουργούν ηλεκτρικά η χειροκίνητα. Ορθογώνιες ,κυκλικές,γωνιακές ή παράγωνες κατασκευές κουφωμάτων μπορούν να σκιαστούν με τις περσίδες οροφής.


§ Στόρια, περσίδες κάθετες

Το σύστημα σκίασης κάθετων περσίδων είναι κομψό και διαχρονικό και συμβάλει στην αισθητική διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου.Προσφέρει άψογες γραμμές, ιδανική ορατότητα και άριστη προστασία από τον ήλιο ενώ παρέχει μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμόρφωσης του χώρου σας και φυσικά προσαρμόζεται ακριβώς στα μέτρα των παραθύρων σας. Είναι κατάλληλο για γραφεία αλλά και για κατοικίες.

Τα φύλλα του αφαιρούνται καθαρίζονται με επανατοποθετούνται με ευκολία. Διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών. Η βασική μορφή λειτουργίας τους είναι ο μηχανισμός με κορδόνι, για το άνοιγμα και κλείσιμο, και αλυσίδα, για την αλλαγή γωνίας τους.

Image

Τα φύλλα των κάθετων περσίδων διατίθενται σε 4 διαφορετικά υλικά: PVC, ύφασμα Fiberglass, ξύλινο πλέγμα και ύφασμα (polyester).

Τα φύλλα PVC διατίθενται σε διάφορες επεξεργασίες, έχουν καλή συμπεριφορά κρέμασης, προσφέρουν πλήρη συσκότιση και είναι εύκολα στο καθάρισμα.

Τα φύλλα από ξύλινο πλέγμα προσφέρουν άνετη εξωτερική θέα και παράλληλα ικανοποιητική προστασία από τον ήλιο.

Image

Eπικοινωνήστε Μαζί Μας

Πρασίνου Λόφου 110 & Πλαπούτα Νέο Ηράκλειο, Αττική

2102850306 , 6977551173

info@tenteschaniotis.gr