Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Η εταιρία Μαρλόν Ελλάς ΑΒΕΕ, με πολυετή παρουσία στον χώρο της εξωτερικής σκίασης, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ξεχωριστό και όμορφο τρόπο διακόσμησης.
 Συλλογές

BORA BORA

 Η εταιρεία ΜΑΡΛΟΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ με συνέπεια & μεθοδικότητα εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται κοντά σας προσφέροντας ότι καλύτερο σε τεντόπανα, βραχίονες, μοτέρ, πλαστικά, ζελατίνες, δίχτυ, βινύλια ψηφιακής εκτύπωσης & τέντα καμπύλη, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της με νέα είδη. Τα τεντόπανα BORA-BORA και BORA-BORA (100% polyester), BORA-BORA (80% polyester 20% acrylic) και τα ριγέ – μονόχρωμα (100% acrylic) κατασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και βασίζονται στις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2000 προσφέροντας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες της χώρας μας προσφέρουν υψηλή προστασία από την ακτινοβολία UV, πλήρη αδιαβροχία, τέλεια αισθητική σχεδίων & χρωμάτων καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών. Οι βραχίονες BORA-BORA είναι μοναδικοί στο είδος τους σε ποιότητα ανθεκτικότητα & πρακτικότητα. Κατασκευάζονται με πρωτόχυτο κράμα αλουμινίου, ανοξείδωτα εξαρτήματα, ηλεκτροστατική βαφή & αξεπέραστο desing. Επιλέξτε τα προϊόντα BORA-BORA έχοντας πάντα την εγγύηση της εταιρείας ΜΑΡΛΟΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ η οποία δεσμεύεται να είναι πάντα κοντά σας με υπευθυνότητα.
BORA BORA -S
Η σειρά των πολυεστερικών τεντοπάνων BORA BORA προσφέρουν νέα επίπεδα ποιότητας και αντοχών, ειδικά κατασκευασμένα για τις απαιτητικές κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. Παρέχουν υψηλή προστασία από την ακτινοβολία UV, αδιαβροχία, εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και μεγάλη διάρκεια ζωής, χάρη στα άριστα υλικά κατασκευής τους και την αντιμυκητιακή επεξεργασία τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι μη τοξικά, χωρίς επιβλαβείς ουσίες & εγκεκριμένα βάση των πρωτύπων ασφαλείας και προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
 
 
 
 
 

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Δείτε παρακάτω μερικές απο τις δουλειές μας

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντική η εξυπηρέτηση του πελάτη όχι μόνο κατα την πρώτη εγκατάσταση συστήματος σκίασης αλλά και μετά. Προσφέρουμε after sales support  σε όλα τα επίπεδα, ώστε να χαίρεστε τις τέντες σας για πολλά χρόνια!

Προσφέρουμε:

Πριν την πώληση

 • δωρεάν εκτίμηση και προσφορά
 • εγγυημένη εργασία με συνέπεια στην τοποθέτηση
 • τεχνική τελειότητα και αισθητική
 • ευκολίες πληρωμής.

Μετά την πώληση

 • Δωρεάν ετήσιος έλεγχος του συστήματος σκίασης και των μηχανισμών
 • Επισκευή τέντας
 • Αφαίρεση και καθαρισμό τέντας 

Δείγματα δουλειάς μας

Καλέστε μας σήμερα για μια προσφορά ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας και επωφεληθειτε απο μια έκπτωση γνωριμίας 10% στο συνολικό κόστος!

Τοποθεσία καταστήματος: Ν. Ηράκλειο, Πρασίνου Λόφου 110 και Πλαπούτα, τηλέφωνο: 2102850306

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Τέντες , σκίαση οικιακών εξωτερικών χώρων

Από τους σημαντικότερους παράγοντες για την διαμόρφωση ενός εξωτερικού χώρου είτε πρόκειται για μπαλκόνι είτε για κάποιο σημείο του κήπου/αυλής  και συνδεδεμένος άμεσα με για το πόσο αληθινά θα τον "χαρείτε" και θα τον αξιοποιήσετε, είναι ο βαθμός που ο χώρος αυτός θα είναι προστατευμένος από τον ήλιο έτσι ώστε κάθε σας δραστηριότητα στο συγκεκριμένο σημείο και όλες τις ώρες της ημέρας να είναι πραγματικά ευχάριστη και όχι να αποτελεί ταλαιπωρία . 

Μπορείτε να επιλέξετε απο διάφορες επιλογές όπως :

 • Τέντα απλή με αντιρίδες ή βραχίονες
 • Τέντα κασέτα που προσφέρει πλήρη προστασία για το πανί και τους βραχίονες του συστήματος σκίασης.
 • Τέντα πέργολα
 • Τέντα καμπύλη-καποτίνα για τούνελ ή κίοσκι
 • Τέντα κήπου ή ομπρέλα

Δείτε όλα τα είδη τέντας και επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες

Τέντες , σκίαση επαγγελματικών εξωτερικών χώρων

Για εξωτερικούς επαγγελματικούς χώρους γίνονται ειδικές κατασκευές με τέντες ή πέργκολες μεμονωμένες ή σε συνδυαμό με κάθετες τέντες-ρίντο για σκίαση το καλοκαίρι και προστασία απο το κρύο και τη βροχή το χειμώνα. Χρησιμοποιούνται εξαρτήματα και τεντόπανα των μεγαλυτέρων ελληνικών και ξένων εταιριών για εξαιρετική ποιότητα και μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Με τις πέργκολες μας δίνεται η δυνατότητα να προστατέψουμε μεγάλους χώρους από κάθε καιρική συνθήκη ενώ μεταβάλουν τον χώρο σας άμεσα από ανοιχτό σε κλειστό.

ΤΕΝΤΕΣ

Τέντες για καταστήματα με βραχίονες βαρέως τύπου, με μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και χρωματισμούς. Τέντες σε κασετίνες για πλήρη ενσωμάτωση του συστήματος με το κατάστημα σας

ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ

Επαγγελματικές ομπρέλες, με μεγάλη αντοχή στον αέρα, βαρέως τύπου, υπέρ βαρέως τύπου τηλεσκοπικές, τετράγωνες, στρόγγυλες ή κρεμαστές, καλύπτουν κάθε σας ανάγκη

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ

Η καλύτερη λύση για να προστατεύσουμε τους πελάτες από το κρύο με μια ήπια και στιλιστική παρέμβαση στον χώρο σας.Η τέλεια λύση για χώρους καπνίσματος

ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ

Η καλύτερη λύση όταν δεν επιτρέπεται να τοποθετήσουμε τζάμια. Κάθετες ζελατίνες με οδηγούς και κασονέτο για πλήρη μόνωση και όμορφη εμφάνιση

Ακόμη αναλαμβάνουμε κάθε είδους ειδική κατασκευή πχ. για γκαράζ, διαχωριατικά εξωτερικών χώρων, προστατευτικά πισίνας κλπ.

Τέντες με Αντιρίδα

Ο κλασσικός τύπος τέντας με σταθερή κατασκευή που αντέχει στον χρόνο και στις πιο αντίξοες συνθήκες προσφέροντας μέγιστο τέντωμα του τεντόπανου. Τοποθετούνται εξίσου σε τοίχους και οροφές με τη γωνία προβολής τους να ρυθμίζεται από 0 έως 170 μοίρες ανάλογα με τις προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου. Η λύση αυτού του τύπου σκίασης προτείνεται ιδιαίτερα για εγκατάσταση σε παράθυρα ή για κάθετη σκίαση σε αίθρια παρέχοντας προστασία από την απ’ ευθείας ηλιακή ακτινοβολία χωρίς να στερεί το φωτισμό στον εκάστοτε χώρο.
Τέντες με Βραχίονες

 Η Τέντα με βραχίονες είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος τέντας . Τοποθετούνται  βραχίονες με αντοχή στο χρόνο και συνδυάζονται με αυτοματισμούς  αν το επιθυμεί ο πελάτης για λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση.
Το σύστημα τέντας με αρθρωτούς και τηλεσκοπικούς βραχίονες είναι μια λύση πρακτική οικονομική και μοντέρνα για τη σκίαση του μπαλκονιού ή της βεράντας. Συστήνεται για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους  με πρακτική εγκατάστασή της σε οροφές και τοίχους παρέχοντας πολλαπλές γωνίες κλίσης με χειροκίνητο ή ηλεκτροκίνητο μηχανισμό.

Τέντα Κασέτα

 

Σύγχρονος και καλαίσθητος τύπος τέντας με βραχίονες βαρέως τύπου , τεντόπανο υψηλής αντοχής και χειροκίνητούς ή ηλεκτρικούς μηχανισμούς.
Η τέντα «κασέτα» είναι ένα είδος τέντας με βραχίονες που κλείνουν εσωτερικά προστατεύοντας το μηχανισμό (βραχίονες) και το ύφασμα από τα καιρικά φαινόμενα, διατηρώντας την τέντα καθαρή και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της. Σε εγκαταστάσεις αυτού του είδους υπάρχει η δυνατότητα τηλεχειρισμού για μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη, ενώ οι βραχίονες που διαθέτουν εξασφαλίζουν το ιδανικό τέντωμα του υφάσματος.

Τέντα Καποτίνα

 

Διακοσμητικές τέντες που τοποθετούνται κυρίως σε παράθυρα σπιτίων, εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων.
Χρησιμοποιείται μια μεγάλη ποικιλία τεντόπανων ή πλαστικών μουσαμάδων για την κατασκευή τους . Υπάρχει δυνατότητα επιλογής τύπου κούρμπας σφαιρικά και οβάλ σχήματα μέχρι tunnel , όπως  επίσης και δυνατότητα επιλογής χειροκίνησης ή και αυτοματισμού! Ανάλογα με το κάθε μοντέλο υπάρχουν σταθερές ή κινητές εκδόσεις που αποτελούνται από κομψά προφίλ αλουμινίου καλυμμένα με ακρυλικό ή PVC καμβά.

 

Τέντα Κάθετη (Ριντό)

 

 Οι κάθετες τέντες , ρίντο,  προτείνονται για σκίαση προσόψεων και έχουν πολλές δυνατότητες εφαρμογής χάρη στις διαφορετικές μορφές πλευρικών οδηγών (συρματόσκοινο, βέργες ή οδηγούς αλουμινίου). Διατίθενται σε ποικίλες εκδόσεις με ή χωρίς αυτοφερόμενη κασέτα και κατασκευάζονται με τεντόπανο ή ζελατίνα και μουσαμά. Η συμπαγής κατασκευή τους επιτρέπει τη χρήση τους σε μπαλκόνια, αίθρια και σαν συμπληρωματικό στοιχείο σε μοντέρνες αρχιτεκτονικές προσόψεις.

Τέντα Πέργκολα

Η τέντα πέργκολα είναι ένα ευέλικτο σύστημα προστασίας που μπορεί να καλύψει ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Συστήνεται για προστασία από τον ήλιο και με την απαραίτητη κλίση και για προστασία από τη βροχή. Οι κολόνες που χρησιμοποιούνται κάτω από τους οδηγούς διασφαλίζουν υψηλή σταθερότητα καθώς η χρήση εμβολοελατηρίων επιτυγχάνει το σωστό συνεχές τέντωμα του πανιού.